بنابراین، داشتن پرونده پزشکی با سابقه پزشکی، امری بسیار حیاتی است و این در حالی است که برخی از کلینیکهای دندانپزشکی این کار را انجام نمیدهند، به این دلیل که ایده ملاقات مجدد بیمار را ندارند. برخی از افراد به دلیل درد دندان یا داشتن حفره در دندان یا مواردی شبیه به این، به دندانپزشکی مراجعه میکنند و هرگز دوباره برنمیگردند، بنابراین برخی از کلینیکها برای بیماران پرونده تشکیل نمیدهند و این موضوع برای آنها چندان اهمیتی ندارد. حتماً می دانید که یونیت های دندانپزشکی با ابزارهایی مانند توربین، ساکشن چراغ و غیره همراه است و امکان دارد. برای کودکان و حتی بزرگسالانی که قصد مراجعه به دندانپزشکی برای اولین بار را دارند، میزان کمی استرس زا باشد.
برای در نظر گرفتن طراحی مطب دندانپزشکی مواد و متریالی که قرار است، از آن استفاده کنید، نقش بسیار مهمی را اجرا میکند. به دلیل اینکه با توجه به عملکرد فضاهای متنوع و در نظر گرفتهشده مواد و متریال و آن ها ممکن است. اگر بخواهید از فضای پلان باز در طراحی داخلی مطب دندانپزشکی استفاده کنید. از آلومینیوم کلینیک دندانپزشکی استفاده کنید تا از این جهت بتواند حس تمیز بودن و استریل بودن را برای محیط به همراه داشته باشد. قبل از آنکه هرگونه اقدامی برای طراحی داخلی مطب دندانپزشکی در نظر گرفته شود، باید این موضوع را نیز مد نظر قرار داد که هر فضایی مناسب چه اقدامی می باشد و در مطب می تواند چه کاربردی داشته باشد.
اطلاع از بهترین مطب دندانپزشکی در تهران از جمله دغدغه های افراد ساکن در پایتخت می باشد که در مناطق مختلف این کلان شهر زندگی می کنند. در حال حاضر برای کسب اطلاعات لازم در مورد بهترین مطب دندانپزشکی در تهران می توان به شبکه های اینترنتی فعال در فضای مجازی رجوع کرد که ضمن ارائه آدرس و خدمات این مطب ها مطالبی از قبیل ساعات کار و نوع خدمات این مراکز را نیز ارائه می نمایند. از آنجا که شهر تهران دارای وسعت زیادی است هر فرد به دنبال کسب اطلاع از بهترین مطب دندانپزشکی در تهران متناسب با منطقه زندگی خود می باشد.
پارتیشن بندی دندانپزشکی و کابینت جزیره
درب ورودی مطب یکی از مهم ترین بخش های آن می باشد که باید به رنگ آن نیز دقت کنید. در این رابطه میتوانید از رنگ های گرم استفاده کنید، به دلیل این که هر فردی وارد مطب میشود، با دیدن این رنگ ها احساس گرما و خوشامدگویی داشته باشد. برای درب ورودی می توانید از قهوه ای سوخته، آبی و سبز پر رنگ استفاده کنیم. برای طراحی داخلی یک مطب دندانپزشکی ایمپلنت دندان مواردی دیگری نیز باید در نظر گرفته شوند. بدانید اگر در مطب دندانپزشکی فضای مناسب برای در نظر گرفتن دندانپزشکی کودکان در نظر گرفته شود، لازم است که یونیت های خاصی برای کودکان تعبیه شود و لازم است که طراحی این بخش از مابقی بخش ها شادتر و متنوع تر باشد. شامل کشیدن و یا جراحی دندان بزرگسالان باشد و امکان اینکه با ترس برای کودکان همراه باشد.
توجه داشته باشید از این جاست که این نکته حائز اهمیت است که باید فضایی مناسب و کافی برای نصب هر unit و نشست و برخاست دندانپزشک و دستیار ایشان به اندازه کافی درنظر گرفته شود تا از این جهت هم پزشک بتواند با آرامش کار خود را انجام دهد. هم مراجعه کننده فضای آرامش بخشی را تجربه کند و پزشکان دیگر مزاحمتی برای همکار خود از این طریق نداشته باشند. این نکته مهم را در نظر داشته باشید که مهندسان معمار و طراحان داخلی، بهترین منابع استاندارد های فضایی را در دسترس دارند و به طور دقیق می دانند که شما برای هر یونیت دندان پزشکی به چه اندازه فضا نیاز دارید تا در عین حفظ آرامش شما، اتلاف فضایی اتفاق نیافتد.
شیوه جذب مخاطب در طراحی مطب دندانپزشکی
طراحی و همچنین دکوراسیون مطب دندانپزشکی بایستی بیانگر خدماتی باشد که پزشک دندانپزشک برای درمان تمامی رده های سنی خود عرضه می دارد نظیر خدماتی همچون جراحی، اطفال و موارد دیگر. مطب بایستی به صورت محلی به منظور امدادرسانی از جانب پزشک و تیم درمانی او برای رفاه حال بیماران و مراجعه کنندگانی باشد که در طی روز به آن مراجعه می کنند. در این حالت طراحان داخلی به منظور رعایت کلیه استانداردهای طراحی مطب از تابلوها و یا پوسترهای آرام بخش و زیبایی استفاده می نمایند.
- همان طورکه می دانید رقابت تنگاتنگی بین پزشکان وجود دارد که روند طراحی داخلی مطب دندانپزشکی می تواند در آن تاثیر بسیاری بگذارد.
- یکی از ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار مدیریت مطب دندانپزشکی، یادگیری ساده در محیط کاربری ساده است، به نحوی که دندانپزشک و منشی به سرعت نحوه استفاده از نرم افزار مدیریت مطب دندانپزشکی را یاد گرفته و شروع به استفاده از آن می نمایند.
- اگر از فضای مناسبی برای طراحی داخلی مطب دندانپزشکی بهره می برید.
- از همین جهت تاثیر فضای موجود در دندانپزشکی می تواند بسیار اثرگذار در جذب مخاطب و مراجعهکننده باشد.
در این تیمها پروستودنتیست یا دندان پزشک عمومی با تجربه برنامه ریزی درمان را انجام میدهد و جراح متخصص برای کاشت ایمپلنت به بیمار پیشنهاد می دهد که عکس اشعه x تهیه کند تا مطمئن شود برنامه ریزی درمان ارائه شده مناسب است. بنابراین پروستودنتیست و دندان پزشک عمومی می توانند به عنوان یک تیم ایده آل با یک متخصص جراح فک و دهان کار کنند و همراه با هم به بیمارانی که نیاز به کاشت ایمپلنت دارند کمک کنند. همچنین پس از کاشت ایمپلنت، پروستودنتیست پروتز دندان را آماده کرده و دندانپزشک عمومی نیز می تواند در بلند مدت مشکلات مربوط به مراقبت از ایمپلنت دندان و تاج دندان مصنوعی را برطرف کند. از لحاظ قانونی هر دندانپزشکی که گواهینامه کاشت ایمپلنت دندان را گرفته باشد می تواند در مطب خود ایمپلنت های دندانی را بکارد. اما توصیه همه دندان پزشکان به بیماران این است که بهترین دکتر ایمپلنت، جراح فک و دهان و ایمپلنتولوژیست است.
برای طراحی داخلی این مطب، فضاها با استفاده از پارتیشن های مناسبی از یکدیگر جدا شوند تا بتواند رفاه حال بیماران را به همراه داشته باشد و همچنین پزشکان بتوانند با آرامش کامل به کار خود مشغول باشند. برای اینکه مراجعه کننده بتواند حس بهتری به مطب دندانپزشکی داشته باشد. استفاده از فضایی که بتواند در آن احساس راحتی کند بسیار تاثیرگذار است. ممکن است، شما نیز مشاهده کرده باشید که اغلب سالن های انتظار مراکز درمانی و مطب های دندانپزشکی مانند قبل، فقط محدود به یکسری وسایل مانند مبلمان و وسایل سرگرمکننده و عناصر سرگرمی نمی باشد. بلکه با توجه به سلایق مراجعه کنندگان، این طراحی ها به روزتر شده اند. برخی از طراحان نیز برای بهتر جلوه دادن فضای مورد نظر از شومینه استفاده میکنند تا علاوه بر اینکه بتوانند زیبایی مناسبی به محیط بدهند، از این جهت بتواند گرمای فضای مطب را تامین کنند.